Femeia dispărută de aproape o lună în Munții Bucegi, găsită moartăFemeia dispărută luna trecută în Munții Bucegi a fost găsită moartă. Un turist care era în drumeție a descoperit trupul neînsufleţit în zona Valea Vânturiş, la baza unei cascade, şi a alertat imediat autoritățile.

VOX: “Zona este foarte abruptă și foarte periculoasă. Era undeva sub cascada mare, într-un fir de vale adiacent Văii Izvorul Dorului, în apă, căzută în apă. A căzut probabil de la înălțime. 8, 10 metri.“

Salvamontiștii, jandarmii montani și criminaliștii s-au chinuit mai bine de șase ore să coboare trupul neînsuflețit de pe munte.

AMBIANȚĂ pune cadavrul în remorcă: “Stai așa! Hai drept! Usor! Hai! Hoop!“

VOX jandarm: “O acțiune dificilă din mai multe puncte de vedere. Este un traseu nemarcat, neumblat, foarte dificil, cu multe sărituri, de doi, trei metri unele dintre ele.“

Femeia în vârstă de 55 de ani a dispărut pe 12 iulie, după ce a urcat muntele cu telegondola, pentru a parcurge mai multe trasee. Salvamontiștii au căutat-o zile la rând pe mai multe trasee montane. Rudele femeii au sperat până în ultima clipă că va fi găsită în viață. Acum însă, se pregătesc de înmormântare.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook