Femeie moartă după o operație de micșorare a stomaculuiAcuzaţie de malpraxis la adresa unui chirurg din Arad, după ce o pacientă a murit la trei săptămâni de la operaţia de micşorare a stomacului. Femeia avea 44 de ani şi venise special din Germania în România pentru operaţie, pentru că voia să-şi schimbe complet înfăţişarea pentru căsătorie. Ea a plătit 3.500 de euro pentru intervenţia care a avut loc la o clinică privată. După externare, femeia s-a întors la Sibiu. A început să se simtă rău şi a fost dusă de urgenţă la un spital din oraş.

CONSTANTIN ROŞCA, medic, U.P.U. Sibiu "La noi a venit cu semne de infecţie în caviatatea abdominală. Peritonita, din păcate, impune o gravitate severă, pentru că riscurile sunt majore. Nedrenată la timp, neintervenit chirurgical la timp, se poate termina cu decesul pacientei."

10 zile mai târziu, femeia s-a stins din viaţă. Rudele spun că au fost asigurate tot timpul de medicul din Arad că operaţia de micşorare a stomacului nu prezintă niciun fel de riscuri.

VOX "Eu spun că toată vina o are doctorul de la Arad, care nu i-a dat medicaţia care trebuia să fie după operaţie."

VOX "El nu i-a dat tratamentul ca lumea, el nu trebuia s-o elibereze din spital. Vreau dreptate şi să platească, dar nu-i de ajuns să plătească, pentru fiica mea care a murit."

Rudele spun că-l vor da în judecată pe medic, care acum nu le mai răspunde nici la telefon.

VOX "E corect s-o opereze cu patru mii de euro şi să-i vină sfârşitul din acea operaţie? Nu se poate aşa ceva, zicea medicul. Ce vreţi? Să-mi vând casa să vă dau bani?"

Chirurgul din Arad susţine că a ţinut legătura cu medicii de la Sibiu şi că s-a asigurat ca femeia primeşte cea mai bună îngrijire. Crina Maria Voina lucra de trei ani în Germania, unde îngrijea bătrâni. A întâlnit acolo un cetăţean german, cu care urma să se căsătoreasă. Cei doi se pregăteau să facă nunta la Sibiu, oraşul natal al femeii.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook