Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui DraculaSute de oameni au venit la sărbătoarea câmpenească, devenită deja tradiție. Turiștii străbat şi sute de kilometri pentru a se bucura de legenda celebrului vampir.

VOX: "Bineînțeles că o gospodină adevărată are și o cunonă de usturoi ca să se apere de vampiri, bineînțeles. Dar diseara mănâncă cu slănină și cu brânză."

Sutele de turiști au mers în Pasul Tihuța, ca să se bucure de soare, vreme bună și... legendă.

VOX: "Pentru vampiri. Pentru vampirii din Constanța, că noi suntem din Constanța. Ce faceți cu usturoiul? Îl punem la tocul ușii și alungăm spiritele rele."

Usturoiul a fost și vedeta bucătarilor care au pregătit gulaș, să-i săture pe toți pofticioșii.

AMBIANȚĂ lângă ceaun: "Un gulaș de porc. Niște pulpă de porc tăiată așa cu simț de răspundere, legumele să fie, grăsime de porc. La final tragem niște cartofi, usturoiul vine la final, usturoiul nu se fierbe, altfel își piered gustul."

AMBIANȚĂ gustă: "Cum e gustul? De usturoi, extraordinar."

După o masă copioasă, turiștii s-au bucurat de spectacole și concursuri.

 


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook