Fostul președinte al companiei Astra Asigurări, Radu Mustățea, cercetat sub control judiciarFostul președinte al companiei Astra Asigurări, cercetat sub control judiciar! Radu Mustățea este cercetat pentru delapidare și spălare de bani, după ce, în 2010, ar fi încasat, în baza unei polițe de asigurare a locuinței, daune de peste 900.000 de lei pentru un incident la locuinta sa, incident care însă s-a dovedit fictiv. Soția sa este cercetată și ea pentru aceleași acuzații. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, în 17 august 2010, Radu Mustățea și soția acestuia, Roxana, au încheiat o poliță de asigurare la Astra, prin care și-ar fi asigurat locuința pentru o sumă maximă de 370.000 de euro. Imobilul era deținut în baza unui antecontract de vânzare-cumpărare, semnat cu 14 zile inainte de incheierea poliței. Soții Mustățea au plătit un avans de 130.000 de euro pentru cumpărarea casei. O lună mai târziu, Mustățea a declarat că locuința a fost inundată și a cerut să fie despăgubit. El a primit daune de 915.000 lei, sumă cu care și-a achitat imobilul. Plata despăgubirii a fost aprobată în ședința Directoratului Astra, al carei președinte era, la vremea respectivă, Radu Mustățea. În urma cercetărilor, s-a constatat că evenimentul invocat pentru plata poliței de asigurare nu a existat, iar dosarul de daună în baza căruia s-au decontat banii nu se poate identifica.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook