Imagini de senzație de la o nunta tradițională recreată în cele mai mici detaliiDoi tineri din județul Sălaj au pus în scenă o nuntă atipică pentru zilele noastre! Aşa-zisa mireasă de 19 ani a reprodus ceremonia pe care a avut-o străbunica ei în urmă cu 75 de ani. Evenimentul a trezit din nou lumea la viața si a implicat toată comunitatea locală.

AMBIANȚĂ 

În timp ce mireasa își lua rămas bun de la familie, viitorul sot, de fapt, un prieten din sat, mergea la nași pentru a-i lua de acasă și a merge împreuna la mireasă.

AMBIANȚĂ

AMBIANȚĂ (ACASĂ LA MIREASĂ)

Tot alaiul a pornit apoi spre cununie, iar mirii au fost duși de o trasură trasă de cai.

AMBIANȚĂ

După cununie, toată lumea s-a înfruptat cu bucate alese și s-a pus pe petrecere.

AMBIANȚĂ (dansuri, lume, mire, mireasă, dansează și chiuie lumea și strigături)

Tânăra a îmbrăcat chiar rochia pe care strabunica ei a purtat-o la propria nuntă acum 75 de ani. Petrecerea a continuat până târziu în noapte.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook