Incendiile au mistuit gospodării în Panciu și Mediaș



Incendiu puternic, noaptea trecută, în centrul oraşului Panciu, în judeţul Vrancea! Flăcările au cuprins o magazie, după care s-au extins la o altă anexă din imediata apropiere, dar și la o locuință vecină. Proprietarii gospodăriei de pe strada Libertăţii, care se aflau în casă în momentul în care a izbucnit focul, au fost alertaţi chiar de primarul oraşului, care trecea prin zonă şi a văzut flăcările.

AMBIANŢĂ "- Hai, Daniel, că a luat foc. - În casă mai e cineva? - Nu mai e nimeni."

VOX "Am reuşit să îi scoatem din casă. Ei nici nu ştiau că incendiul s-a întins la locuinţa lor."

VOX "De acolo, din spate, gardul a fost dat cu motorină şi a luat foc imediat și a venit aici."

În doar câteva minute, focul s-a extins şi la acoperişul unei locuinţe din apropiere. Locuitorii din zonă au chemat pompierii și, până la sosirea acestora, au încercat chiar ei să stingă focul.

VOX "Am încercat cu un stingător să stingem focul din zona de magazie, dar acesta s-a extins foarte repede, având în vedere că şi vântul bătea foarte tare."

Pompierii au intervenit la faţa locului cu 5 autospeciale cu apă şi spumă. Eu s-au luptat ore întrregi cu focul care s-a întins pe circa 400 de metri pătraţi. Din fericire, nu au existat victime. Pagubele materiale sunt, însă, considerabile. Un incendiu violent a mistuit, tot noaptea trecută, și două gospodării din Mediaș, județul Sibiu. Două case și o anexă gospădărească s-au făcut scrum. La faţa locului au intervenit pompierii cu mai multe autospeciale de stingere dotate cu apă şi spumă, dar nu au reușit să salveze mai nimic din calea focului. În ambele cazuri, anchetatorii caută să stabilească ce anume a provocat incendiile.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook