Incendiu în localitatea prahoveană Florești la cel mai mare depozit de mase plasticeScene de groază în localitatea Florești din județul Prahova! 50 de pompieri s-au luptat cu flăcările izbucnite la cel mai mare depozit de mase plastice din județ mai bine de patru ore. Incendiul a afectat o suprafață de aproximativ 3000 de metri pătrați. La fața locului a venit și o echipă SMURD.

AMBIANȚĂ (Cu pompierii când sting flăcările)

VOX: "Am văzut un fum și flăcari vizavi de mine, că eu sunt vecin aici, (...) Anunțase pompierii, au apărut pompierii, dar s-a întins cu repeziciune, (...) există riscul să se extindă la dumneavoastră? Vă dați seama, că sunt aici, la 50 de metri."


VOX, reprezent, I.S.U. "Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 3.000 de metri patrati cu degajare de fum și o cantitate mare de materiale combustibile. Intervenția a fost una dificilă? Foarte dificilă din cauza cantității foarte mari de materiale combustibile și a fumului dens.

VOX: "Am fost în permanența cu frică și am stat mereu toți cu frică aici, dar uite că norocul mare e că vântul bate în partea aia, dacă bătea în partea asta, aia era."

Traficul feroviar a fost afectat în zonă. Un tren personal a fost oprit în Gara Câmpina, până când fumul s-a risipit. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită. Incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook