Incendiu puternic la rampa Pata RâtDin nou incendiu la o groapă de gunoi din Cluj-Napoca! Flăcări uriașe au cuprins deşeurile iar fumul gros a acoperit tot orașul. Mormanele de gunoaie au ars ca o torță. La fața locului au venit zeci de pompieri.

AMBIANȚĂ (foc)

AMBIANȚĂ (flăcări)

Flăcările au ajuns la 15 metri înălțime.

Pompierii au cărat apă de la un hidrant de la câțiva kilometri departare.

AMBIANTA masina pompieri

AMBIANTA FOC

Comisarii de mediu spun că vor da amenzi din cauza fumului care a acoperit tot orașul.

VOX, reprezentant, garda de Mediu: "La impactul care este acum asupra mediului ei zic, nu zic, sunt convinsă, că va fi sancționată societatea care administreaza rampa temporara. Mai ales că nu am fost anuntați în timp real, impactul este foarte mare."

Oamenii din zonă cred că focul a fost pus intenţionat. Si în luna mai a fost un incendiu violent la groapa de gunoi de la Cluj-Napoca. Atunci intervenția pompierilor a durat nu mai puțin de 36 de ore.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook