Incendiu uriaș la un depozit de furaje din județul BuzăuPanică, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea C.A. Rosetti din județul Buzău! Flăcări uriașe s-au ițit în noapte și au pus comunitatea pe jar. Focul a izbucnit într-un depozit plin cu furaje pentru animale. Localnicii au încercat să stăvilească singuri incendiul, dar degeaba!

VOX "Chiar nu mi-am explicat! Dintr o dată a luat foc toată zona! Deci, toată zona! Am zis că îl ținem sub control. Am intervenit și cu un autotractor."

Focul se întindea cu repeziciune și cuprinsese totul, așa că au chemat pompierii. Aceștia au intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă, dar au au reușit să mai salveze nimic.

VOX "- S-a extins foarte repede? - Foarte repede! În 10 minute, maxim 10 minute. Fiind paie uscate, vă dați seama!"

VOX pompier (ilustram) "Intervenția este dificilă din cauza cantității mari de furaje implicate în acest incendiu, oarecum acțiunii vantului, lipsa apei, în acest sens fiind nevoiți să facem naveta de la o baltă din apropiere."

Oamenii cred că incendiul nu a izbucnit accidental, ci ar fi vorba de o mână criminală.

VOX "Lumea spune că a venit cineva pe câmp, din partea aia, de colo, și a dat foc. Alții spun că a luat de la țigară, dar nu cred că putea să ia în halul ăsta, așa, de la țigară."

VOX "Cu certitudine, sunt convins că cineva intenționat a dat foc. Nu este un foc accidental. Vremea nu era deosebit de caldă, sa zicem că s-a autoaprins."

Locuitorii din apropierea depozitului de furaje au stat toată noaptea cu frica-n sân, deoarece exista pericolul ca focul să se extindă și la gospodăriile lor. 10 ore s-au luptat pompierii cu focul, dar totul a fost zadarnic. Clădirea și circa 750 de tone de furaje s-au făcut scrum. Pagubele se ridică la peste 35.000 de lei.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook