Înecați la scăldatÎnghițit de apele râului Putna! Un bărbat a murit înecat în după ce și-a scos fiul din apele râului. Omul a mers la scăldat împreună cu fiul său în vârstă de 12 ani. Ceea ce trebuia să fie o zi de distracție s-a transformat, însă, în cel mai negru coșmar. Cei doi au intrat împreună în apa, dar la un moment dat tatăl a simțit că nu mai poate să înoate și și-a împins fiul pe mal.

VOX "A înotat cu el pe umeri, a aruncat băiatul pe mal și el a rămas în apă. L-a apucat vreun cârcel ceva, a făcut vreun infarct ceva, că el înota."

Copilul și-a așteptat tatăl minute bune să iasă din apă, dar în zadar. Când a văzut că nu mai apare, a cerut ajutor. Echipajele de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență au început căutările în râul Putna și spre seară au reușit să găsească trupul bărbatului. Și la Mehedinți un băiat de 18 ani este căutat de scafandri, după ce a dispărut în apele Dunării, în timp ce se scălda cu prietenii. Băiatul s-a aventurat prea mult în larg, în ciuda avertismentelor prietenilor săi.

VOX "- Pe la vreo șapte metri se treziră că nu mai e și au intrat cu el în apă. - Știa să înoate? - Nu știa! Se treziră că intră și nu-l mai văzură."

Când și-au dat seama că tânărul nu mai apare la suprafața apeu, ceilalți băieți au improvizat un colac din PET-uri și au început să-l caute. Și-au dat seama că demersul lor e zadarnic și, au cerut ajutorul unor localnici aflați pe mal. În cele din urmă, la fața locului au ajuns echipaje de pompieri și scafandrii de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Mehedinți. Aceștia continuă căutările.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook