Întârzieri la metroul din CapitalăCirculație paralizată la metroul din Capitală. Potrivit oficialilor Metrorex, trenurile nu au circulat timp de câteva zeci de minute după ce trei femei au acuzat stări de rău şi a fost nevoie de intervenţia echipajelor SMURD. Primul caz s-a petrecut în jurul orei 08.42, la staţia Piaţa Romană, când unei femei i s-a făcut rău în metrou. Al doilea caz a avut loc zece minute mai târziu, într-un vagon de metrou ce tranzita staţia Piaţa Victoriei, iar în jurul orei 09.10 i s-a făcut rău unei alte femei, la staţia Aviatorilor, tot într-un vagon. În toate cele trei cazuri a fost vorba despre lipotimii.

Peroanele de la Victoriei şi de la Unirii au devenit neîncăpătoare. Mii de călători s-au înghesuit şi în pasajele care fac legătura dintre cele două peroane la Victoriei, dar şi pe scările de acces de la Unirii. Reprezentanţii Metrorex au explicat că trenurile au acumulat întârzieri pentru că pe timpul intervenţiei, ele nu pleacă din staţie. Circulaţia a revenit la normal abia în jurul orei 11.00.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook