Lemnul masiv, în tendinţeCalitate şi lemn masiv la BIFE-SIM. În cea de a treia zi a târgului internaţional de mobilă, echipamente şi accesorii, cele peste 300 de standuri au întâmpinat numeroşii vizitatori cu oferte diverse şi produse de înaltă calitate.

VOX: "Da, căutăm lemn natural, culori cât mai neutre şi eu personal mă uit după o tendinţă industrial urbană pentru un apartament unde mă voi muta."

VOX: "Vrem să vedem modelele ce se poartă anul ăsta...culorile da şi stofele, să vedem ce este anul ăsta."

VOX: "Mă uit după ceva anume, doresc să îmi comand ceva special, să ţină cont de mai multe lucruri în living, să fie deci foarte ergonomic, util şi plăcut şi să se asorteze cu ceea ce ai în casă."


SINCRON EMIL ANDREI SERE, consultant vânzari: "La foarte mare căutare a fost mobila din lemn masiv. Avem această bucătărie din lemn masiv, fag de calitate. Bibliotecile au fost la mare căutare, cu furnir de nuc, de stejar şi canapelele..."

BIFE SIM a ajuns la cea de-a 25-a ediţie şi se desfăşoară la Romexpo. Amatorii de design interior şi mobilier pot vizita târgul până duminică la ora 16.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook