Lia Olguța Vasilescu, judecată în libertateLia Olguța Vasilescu scapă de controlul judiciar! În urma deciziei Curții de Apel București, primărița Craiovei va fi cercetată în libertate. Instanța Curții de apel a respins, astfel, cererea procurorilor anticorupție de a o plasa sub control judiciar, iar decizia este definitivă. Săptămâna trecută, Tribunalul București hotărâse ca Olguța Vasilescu să fie cercetată în libertate, iar procurorii D.N.A. au făcut recurs la Curtea de Apel. Înainte de a afla decizia instanței, Lia Olguța Vasilescu a declarat că denunțătorul ei a mers prea departe, iar limitările impuse prin măsura controlului judiciar îi afectează activitatea profesională, ieșirile publice și imaginea ca om.

LIA OLGUȚA VASILESCU, primarul Craiovei "Controlul judiciar s-ar referi că nu mai am voie să merg în studiourile de radio și TV. Sunt persoană publică, mi se interzice acum să iau legatura cu jumătate din primarie, intrăm într-un blocaj. Asta a cerut D.N.A.! S-a mers mult prea departe și cred că și denunțătorul a mers mult prea departe. Deja nu mai sunt jigniri aduse ca primar al Craiovei, ci ca femeie, ca mamă. Sunt aluzii cu conotație sexuală, totuși!"

Primărița Craiovei a mai declarat că denunțătorul din dosarul său este "transformat într-un hărțuitor” și că vrea să îl dea în judecată, iar în instanță să ceară ca acesta să fie supus unei expertize psihiatrice. Lia Olguța Vasilescu a fost trimisă în judecată de procurorii anticorupție pentru luare de mită, spălare de bani și folosirea autorității sau influenței pentru a obține foloase necuvenite. Ea a fost aleasă la scrutinul din 5 iunie pentru un nou mandat la Primăria Craiovei.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook