Lucrarea de doctorat a lui Robert Negoiță, un plagiatDoctoratul lui Robert Negoiță, un plagiat! Comisia de etică a Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" a constatat că lucrarea de doctorat a primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, intitulată "Criza economico-financiară şi impactul acesteia asupra echilibrului social" este plagiată aproape în totalitate. Prin urmare, Comisia de etică a cerut Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare să îi retragă acestuia titlul de doctor. Robert Negoiţă a devenit doctor în Ştiinţe Juridice în 2012, la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza". Acum riscă să fie acuzat de fals în acte publice, deoarece şi-au asumat originalitatea tezei în acord cu prevederile Legii Educaţiei Naţionale şi ale Codului studiilor universitare de doctorat, printr-o declaraţie pe propria răspundere, depusă la dosarul lucrării. Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare mai are în lucru, în afara cazului Robert Negoiţă, nouă dosare în care există suspiciuni de plagiat. Dosarele îi vizează, printre alţii, pe ministrul de Interne, Petre Tobă, pe fostul vicepremier Gabriel Oprea, pe primarul Florentin Pandele şi pe procurorul Bogdan Licu. Reprezentanții Consiliului au anunțat că va fi făcută o analiză a şcolilor doctorale şi vor fi propuse măsuri stricte pentru conducătorii de doctorat care au "asemenea accidente".


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook