Magistrala de metrou spre aeroportul Otopeni ar putea fi gata în 2020Magistrala 6 de metrou, între Capitală şi aeroportul Otopeni ar putea să fie gata în 2020! Așa a declarat ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, însă termenul asumat oficial pentru tronsonul de metrou rămâne 2021. Bucureştiul va găzdui peste patru ani patru dintre meciurile Campionatului European de Fotbal, Euro 2020. În dosarul de candidatură, Federaţia Română de Fotbal a inclus angajamente ale autorităţilor române privind realizarea, până la începutul competiţiei, a unei linii de metrou până la aeroport şi a unei legături pe autostradă între Bucureşti şi vestul Europei. Tot în 2021 ar putea fi gata şi al doilea tronson al magistralei 5 de metrou, pe secţiunea Eroilor-Iancului. Proiectul este estimat la un miliard de euro şi va fi finanţat din fonduri europene. Linia 6 de metrou va avea 12 staţii şi o lungime de 14 kilometri. În prezent, în Capitală sunt realizate lucrări la două tronsoane de metrou - magistrala 5 Drumul Taberei - Eroilor şi magistrala 4, 1 Mai - Străuleşti. Potrivit estimărilor actuale, ambele tronsoane vor fi finalizate anul viitor.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook