Mansardă făcută scum, în GorjClipe de groază într-un cartier din Târgu Jiu după ce mansarda unui bloc a fost cuprinsă de flăcari. Alarma s-a dat puţin după miezul nopţii, când oamenii au observat flăcările imense. Au sunat imediat la 112.

VOX
"N-am trezit cu copii în case că ardem ca şobolanii. Aţi fugit? da. Sunt oameni sus. Da uite."

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgenţă şi i-au scos pe oameni din locuinţe. Disperaţi, mulţi dintre ei au vrut să se întoarca în bloc pentru a-şi recupera din lucruri.

AMBIANTA pompieri
"Pompierii. E cineva acasa?"

VOX
"Cum a fost foc mare?. Eu sunt vecin la blocul celălalt la etajul 7 şi se vede pe tot acoperişul. S-a speriat lumea normal la ce flăcări sunt. Săracii locatari toata munca lor de o viaţă s-a dus pe apa sâmbetei."

Focul risca să se extindă la întreaga cladire, iar salvatorii s-au chinuit zeci de minute sa stingă flacarile.

AMBIANTA pompieri de pe mansarda
"Opreste sus la platforma opreste apa."

SINCRON pompieri
"Nu s-a extins a fost localizat si lichidat în limitele găsite au fost evacuaţi locatarii de la etajele superioare casa scării a fost inundată cu fum am creat căi de evacuare şi nu a mai creat probleme."

Din fericire, nu au existat victime însa oamenii au rămas cu pagube serioase. Mansarda a ars pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a afla cauzele izbucnirii incendiului.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook