Mașini luate de șuvoaie, poduri rupte și copaci dezradăcinați în urma ploilor torențiale



Apele se retrag, după ce au făcut prăpăd pe unde s-au revarsat! În localitatea Horia din județul Tulcea două mașini au fost luate de puhoaie, iar șoferii au fost internați de urgență la spital, din cauză că au făcut hipotermie.

AMBIANȚĂ "Mai avem pe careva prin mașină?

Și orașul Tulcea a fost paralizat în urma revărsării apelor. Zeci de mașini au rămas blocate în șuvoaie, iar unele au căzut în canalizare, dupa ce capacele au fost luate de viituri.

AMBIANȚĂ "- Ce s a întâmplat? - Nici pompierii nu pot face!"

AMBIANȚĂ "Băi, fraților, ce oraș e ăsta frate? Ce oraș e ăsta?"

În comuna Urechești, județul Vrancea, zeci de gospodării au rămas complet izolate, după ce un pod a fost luat de viitură. Rupți de lume, oamenii se roagă la Dumnezeu să nu dea vreun nevaz mai mare peste ei.

VOX "Dacă ia foc, doar cu elicopterul să vină, să stingă, altfel nu are cum."

VOX "Cu mașinile nu pot să mai circule, salvarile nu mai intră, pompierii nu ajung. Ferească Dumnezeu de un bolnav, fereasca Dumnezeu de un foc!"

Localnicii spun că podul rupt pune capac la situația dezastruoasă a drumurilor din localitate.

VOX "Asta este bătaie de batjocoră! Păi, ne rupem mașinile, doamnă! De impozit vin și ne execută, dacă nu plătim la timp."

La Focșani, un conducător auto a văzut moartea cu ochii. Un copac smuls din rădăcini de furtună a căzut peste mașina aflată în mers. Din fericire, șoferul a scapat teafar, dar autoturismul a fost distrus. Pericolul inundațiilor dispare, dar echipele Inspectoratului pentru Situații de Urgență și gospodarii afectați de viituri caută, acum, să îndepărteze urmele lăsate de șuvoaie.

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter "Îi ajută și faptul că ploile par să înceteze, dacă e să luăm în calcul veștile de la meteorologi. La sfârșitul săptămânii, va ploua izolat în estul țării, iar la munte va ninge. Vremea rămâne, totuși, răcoroasă pentru această perioadă."

Potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie, precipitațiile vor reveni în forță săptămâna viitoare, în perioada 26 - 29 septembrie. Meteorologii mai spun că, până la sfârșitul lunii, temperaturile maxime vor depăși cu greu 20 de grade Celsius.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook