Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, invitată de angajaţii din penitenciarul Arad să petreacă o zi în locul lorSute de angajaţi continuă astăzi protestele în mai multe penitenciare din ţară. Cei de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad au invitat-o pe ministrul Justiţiei, Raluca Prună, să petreacă o zi în locul lor. Aceştia sunt nemulţumiţi de condiţiile de muncă, de lipsa de personal şi de orele suplimentare care nu sunt plătite sau compensate. Sindicaliştii reclamă că au efectuat 30.000 de ore suplimenare doar în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad, fără să fie compensate cu zile libere şi fără ca orele muncite să fie plătite. Sindicaliştii din toată ţara refuză să mai facă ore suplimentare începând cu data de 1 octombrie, ceea ce ar putea crea probleme în asigurarea pazei pe secţii în momentul în care se termină orele de muncă din contract. Arădenilor li s-au alăturat şi reprezentanţi ai Penitenciarului Oradea.

Secretarul general al Federaţiei Sindicatelor din Adminsitraţia Naţională a Penitenciarelor din România, Radu Schiopu, a anunţat că pe data de 19 octombrie va avea loc un miting de amploare în faţa Ministerului Justiţiei. El a spus dacă problemele nu vor fi rezolvate, protestele vor continua săptămână de săptămână în faţa ministerului.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook