Nuntă în familia Național TVNuntă în familia Național TV! Colega noastră de la meteo, Cosmina Neamțu, și iubitul ei, Valentin Stoian, au spus ”da” la ofițerul stării civile.

AMBIANȚĂ "- Cetățene Stoian Valentin Daniel, de bună voie și nesilit de nimeni, iei în căsătorie pe cetățeana Neamțu Cosmina Andreea? - Da! - Cetățeană Neamțu Cosmina Andreea, de bună voie și nesilită de nimeni, iei în căsătorie pe cetățeanul Stoian Valentin Daniel? - Da! - În urma consimțământului dumneavoastră liber exprimat, vă declar căsătoriți!"

AMBIANȚĂ "Mulți ani trăiască, mulți ani trăiască! Mirii să trăiască!"

Mirii au dorit să vină în fața ofițerului de stare civilă îmbrăcați în costume tradiționale românești.

COSMINA SI VALENTIN STOIAN "În primul rând pentru că suntem români și ne reprezintă și am vrut să fie un moment mai special."

Cosmina și Valentin sunt împreună de 10 ani și se iubesc la fel ca în prima zi.

COSMINA SI VALENTIN STOIAN "Este primul eveniment important din viața noastră. Suntem foarte fericiți că avem părinții alături de noi, prietenii, colegii de serviciu. Am vrut să creăm un moment special."

La cel mai important moment din viața lor de până acum, Cosmina și Valentin au fost înconjurați de familie, prieteni și colegi. Mai emoționați decât ei au fost, însă, părinții lor.

GINA NEAMȚU, mama miresei "E o zi importantă pentru mine! Căsătoria fiicei mele!"

VLADIMIR STOIAN, tatăl mirelui "Un moment frumos, fericit, din viața noastră."

Cosmina și Valentin, vă dorim ”Casă de piatră” și să vă iubiți la fel de mult toată viața!


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook