O arteră intens circulată din Iaşi a fost inundată, după ce o conductă s-a spartImagini incredibile în Iaşi. Mai multe străzi principale din oraş au fost inundate după ce apa a răbufnit dintr-o gură de canal.Totul s-a întâmplat din cauza unei defecţiuni la o conductă. Preţ de câteva minute, apa a ieşit din pamânt şi a acoperit carosabilul. Circulaţia maşinilor a fost paralizata, iar pietonii au facut slalom printre bălţi. La faţa locului au intervenit muncitorii de la regia de distrubuţie a apei dar şi un echipaj de la Poliţia Locală, pentru a ţine situatia sub control. Intr-un final, echipa de intervenţie a reuşit să închidă alimentarea cu apa a conductei afectate. Acum urmează ca defecţiunea să fie remediată.

 


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook