O bătrână a fost bătută de propriul fiu până a leşinatA snopit-o în bătaie pe cea care i-a dat viaţă! Un bărbat în vârstă de 55 de ani dintr-o comună din Prahova şi-a lovit mama până a lăsat-o inconştientă. Femeia în vârstă de 75 de ani a fost internată la Spitalul Judeţean Ploieşti, la secţia de neurochirugie. Fiul bătăuş a ajuns pe mâna procurorilor.

AMBIANȚĂ cu bărbatul încătușat: "E prima oară când ați bătut-o?"

Fiica femeii a fost cea care a alertat poliția, după ce și-a sunat mama ore în șir și aceasta nu i-a răspuns. Polițiștii au ajuns în scurt timp la adresă și au găsit-o pe bătrână pe podea, incoştientă şi cu faţa tumefiată.

VOX: "A dus-o mai mult neagră decât vânătă. Așa rău a bătut-o? Da, păi au venit vreo patru mașini de poliție."

VOX: "Inculpatul i-a aplicat mamei sale mai multe lovituri în zona capului, ulterior victima intrând în stare de afazie mixtă, adică în stare de inconștiență."

Localnicii îi știu bărbatului de frică.

VOX: "Ăsta e un om periculos. Da de ce e periculos? Mai bătea și pe alții? El sărea la toată lumea." (!!!de blurat femeia, îi e frică sa apară la tv!!!)

VOX: "E un om deosebit de rău, cu toți se ceartă. Îi știți de frică, nu? Da, îi știm de frică noi."

Bărbatul care şi-a bătut mama a fost internat la Spitalul de Psihiatrie, pe motiv că în urma unui accident pe care l-ar fi avut în trecut, ar suferi de tulburări psihice. Procurorii care au preluat cazul continuă cercetările. Cel mai probabil, fapta bărbatului va fi încadrată la tentativă de omor.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook