O casă părăsită a ars, în cartierul 23 August din BucureştiIncendiu în cartierul 23 August din Capitală! O locuinţă părăsită a luat foc și a ars mai bine de o oră. Flăcările s-au extins și la două case învecinate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Vecinii bănuiesc că incendiul a izbucnit din cauza tinerilor din zonă, care noaptea mai intră în casa părăsită.

VOX: "Cred că a pus cineva foc, nu avea cum să ia foc mai veneau tinerei seara, la nucul ăsta, se strângeau pe aici, stăteau târziu, a făcut intenționat că de la țigară nu avea cum."

VOX: "Din cauza oamenilor care nu au ce face, copiii ăștia ai nimănui intrau acolo toți nebunii, oameni fără rost, ardea cât stalpul în sus, era o casă veche prabușită, toate uscate."

În casa construită din paiantă erau depozitate mai multe deşeuri. Suprafaţa care a ars a fost de aproximativ 150 de metri pătraţi, însă flăcările s-au extins la două locuinţe învecinate. La una dintre ele focul a pârjolit o suprafaţă de 5 metri pătraţi, iar la cealală a fost afectată fereastra.

VOX, pompier: "Am acționat cu cinci autospeciale cu apă și spumă, echipaj de prim-ajutor de descarcerare, punct de comandă și autoscară."

Pompierii fac cercetări pentru a afla de la ce a izbucnit incendiul.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook