O femeie a murit într-un incendiu care a mistuit un apartament din Crângași, în BucureștiTragedie în această dimineața, într-un apartament din București! O femeie în vârstă de 66 de ani a murit carbonizată, după ce apartamentul său din zona Crângași a fost cuprins de flăcări. Nenorocirea s-a produs în jurul orei 4.00 înainte de apariția zorilor. Cei care au dat alarma au fost vecinii, care au simțit miros de fum și au sunat la 112 ca să ceară ajutorul pompierilor. Potrivit locuitorilor din bloc, femeia locuia singură de câțiva ani.

VOX "Un scurtcricuit! Cam mirosea mai mult a plastic, a cauciuc. Fum negru înnecacios. Ea lucra croitoreasă și avea prin casă fel de fel de."

La locul locului au intervenit urgent pompierii cu mai multe autospeciale, o ambulanță și un echipaj de descarcerare.

VOX, pompier: "Greu de estimat dacă a avut sau nu o șansă, pentru că am găsit-o pe pat."

VOX "Au ars foarte multe materialel textile. Victima era croitoreasă și material lemnos, mobila din apartament."

VOX "Pompierii ne-au spus să închidem ușa, să punem prosoape ude și să stăm în casă, apoi au venit alți pomieri și ne-au spus să luam ce avem prin casă și să coborâm."

Ancheta pompierilor va stabili de la ce a pornit incendiul. De asemenea, vor fi evaluate pagubele.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook