O fermă din Alba a îngropat 20 000 de găini moarte spre groaza localnicilorScandal uriaş în judeţul Alba. Reprezentanţii unei ferme de creştere a păsărilor au îngropat 20 de mii de găini moarte, în loc să le incinereze! Autorităţile au demarat de urgenţă o anchetă. Societatea a dat faliment iar din cauza datoriilor a fost oprit curentul în hală în care se aflau găinile. Păsările au murit sufocate şi trebuiau incinerate. Compania nu a ars găinile, pe motiv că nu avea bani.

VOX
"Cum ar fi trebuit sa procedeze. Trebuia să le ducă la incinerare. Dar ei au motivat faptul că nu au bani."

Imediat ce s-a aflat că firma nu a respectat regulile, autorităţile au început controalele şi i-au sancţionat cu amenzile maxime.

VOX
"Comisarii Gărzii Naţionale de Mediu au amendat societatea cu 100 de mii de lei noi, pentru nerespectarea autorizaţiei delegate de mediu."

Localnicii sunt revoltaţi şi spun că se confruntă cu un miros insuportabil. Ei se tem că le va fi afectată apa din fântâni şi, mai mult, că se vor îmbolnavi.

VOX
"Ce părere aveţi de ce au făcut. Da nu-i bine. Afectează şi fântânile cu apă şi mirosul ăla, nu poţi deschide nici geamul de la mirosul ăsta te îmbolnăveşti. Asta e, ce să faci. Să fie arse, decât să fie îngropate. Eu aşa cred că era bine, asta-i părerea mea. Dacă erau arse erau mai bine.

Autorităţile vor verifica în continuare ferma de păsari pentru a se asigura că locuitorii nu mai sunt în pericol.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook