O româncă a dispărut în NepalDispărută în Nepal! Adina Popescu, o tânără româncă în vârstă de 26 de ani, a dispărut fără urmă, acum mai bine de o săptămână, zona Nepal. Ultima dată, femeia a fost vazută când se îndrepta spre aeroport, după încheierea unui traseu destul de dificil din Himalaya, pe care l-a parcurs singură. Ambasada României în India, care asigură reprezentarea diplomatică a țării noastre şi în Nepal, are în atenţie cazul tinerei pasionate de munte, dispărută în zona Chomrong. Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe de la București au precizat că misiunea diplomatică menţine permanent legătura cu apropiaţii fetei dispărute. Ca să poată să plăteasca operațiunile de căutare cu elicopterul, prietenii Adinei Popescu au demarat o campanie de strângere de fonduri. Cei care o cunosc spun că femeia se pricepe foarte bine la orientare și că a câștigat numeroase concursuri de profil în țară, doar că a vrut să demonstreze că poate mai mult. În 11 iulie a ajuns în Nepal, unde și-a ales un traseu mediu spre dificil pe Himalaya, care presupunea și escaladă, pe care a reușit să-l parcurgă în siguranță. Ultimul care ar fi văzut-o, la trecerea unui pod in zona Annapurna, este un cabanier din regiune. Acesta le-a spus prietenilor Adinei că fata se grăbea spre aeroportul din Katmandu, capitala Nepalului. Asta se întâmpla sâmbăta trecută și, din acel moment, parcă a intrat în pământ.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook