O tânără româncă, admisă la Academia de Balet din MoscovaO balerină româncă și-a văzut visul cu ochii! Fata în vârstă de 18 ani a fost admisă la Academia de Balet Balşoi din Moscova. Ioana Creţu este una dintre cele cinci balerine alese din toată lumea. Intrarea la prestigioasa instituție de cultură din Moscova încununează o muncă susținută, care a început în copilărie. Ea se află acum într-o perioadă de probe.

VOX ”- Este greu să ajungi la nivelul la care ai ajuns tu. - Este destul de greu, dar prin multă muncă şi răbdare poţi ajunge să-ţi atingi toate visele.”

Tânăra a mers la Moscova, unde a fost antrenată de cei mai buni profesori şi a cunoscut cei mai renumiţi balerini.

VOX ”- Ai luat contact cu lumea de acolo. - Am luat contact, am văzut ce înseamnă într-adevar baletul. Când am ajuns acolo, am mers la teatru, am văzut o mulţime de balerini cunoscuţi.”

Mama Ioanei a fost și este sprijinul permanent al tinerei balerine. Femeia a fost extrem de emotionaţă când a primit vestea despre admiterea fiicei sale.

VOX ”- Am plâns! M-a bufnit plânsul când am auzit. - Cum a fost pentru dumneavoastră, ca părinte, acest drum al devenirii ei? - Greu şi financiar, şi pentru că am fost tot timpul alături de ea.”

VOX ”- Îti doreşti să te mai întorci în ţară sau îţi doreşti să ramâi să dansezi acolo? - Eu aş dori să ramân acolo, normal!”

Dacă va trece cu bine peste perioada de probă de un an, Ioana va ramâne încă trei ani la Academia de Balet şi va avea şansa unei cariere pe scena Teatrului Balșoi.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook