Pericol înlăturat de autoritățiPericol înlăturat. Stâncile desprinse de pe un versant, care riscau să cadă peste locuitorii unei comune din Sibiu, au fost ridicate cu o macara de mare tonaj dar și cu ajutorul unor alpiniști utilitari. Intervenția a durat mai mult de șase ore. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu au explicat că a fost prima acţiune de acest fel desfăşurată vreodată în judeţ, la ea participând, în total, 12 instituţii cu peste 50 de oameni. Cele două bucăți uriașe de stâncă erau susținute doar de câte o bucată de lemn.

VOX: “O văzut un vecin, o văzut cum o crăpat și s-o deplasat stânca
unul ar fi venit aici, ori pe casă, ori ar fi făcut un dezastru.“

VOX: “S-o văzut de acolo cum o plecat.“

Localnicii spun că, deși stau de zeci de ani în zonă, nu au avut probleme până acum. Ploile torențiale din ultimele zile au făcut însă ca stâncile să se desprindă.

VOX: “Am zis că e un bolovan închegat, întărit, deci nu. O fi fost ceva fisuri. Și socrul meu care o copilărit aici nu s-ar fi gândit niciodată.“

VOX: “Mi-e frică să mai intru.“

VOX bătrân: “Ploile or mâncat pământul de lângă ea și o plecat.“ La finalul intervenţiei, oamenii evacuaţi din cele două imobile pe care riscau să cadă stâncile s-au întors acasă.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook