Podul Basarab, elementul reprezentativ al logo-ului oraşului Bucureşti pentru Euro 2020Euro 2020, proiect de interes național! Logo-ul oraşului gazdă Bucureşti pentru Campionatul European din 2020 a fost lansat, la Arena Naţională, iar Podul Basarab este elementul reprezentativ. România, alături de alte 12 ţări, va fi co-organizatoare a Campionatului European din 2020 şi va găzdui la Bucureşti patru partide – trei din grupe şi una din optimi. Strategia de dezvoltare, precum şi proiectele FRF pentru Euro 2020 presupun realizarea facilităţilor de antrenament. Printre acestea se numără: cele 400 de terenuri de fotbal, construcţia de autostrăzi, terminale aeroportuare, legături de transport între oraş şi aeroport, dar și dezvoltarea urbanistică a Bucureştiului. Pentru anul următor vor fi direcţionate trei milioane de euro pentru terenuri, iar cele patru stadioane Giuleşti, Dinamo, Ghencea şi Arcul de Triumf vor fi reconstruite.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook