Ponta este urmărit penal într-un nou dosar, pentru o mită de 220.000 de euroFostul premier Victor Ponta a fost pus sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, de către procurorii DNA Ploiesti! Ponta ar fi primit 220.000 de euro pentru a sprijini la alegerile parlamentare din 2012 "un om de afaceri", pentru ca acesta să candideze într-un colegiu, au precizat procurorii anticorupție. Fostul premier Victor Ponta a fost audiat o oră și jumătate la DNA Ploiești. La plecare, el a spus că nu poate să facă declaratii în acest dosar.

AMBIANȚĂ: "Nu am voie să fac declarații. Tocmai mi-a zis procurorul. Nu am voie să fac declarații. Să vă susțineți nevinovăția? Aia sigur că îmi susțin nevinovăția, dar nu am voie să fac declarații publice prin decizia domnului procuror."

De altfel, în urma alegerilor, omul de afaceri a și dobândit calitatea de deputat in Parlamentul României. În noul dosar a fost audiat și deputatul independent Sebastian Ghiță.

AMBIANȚĂ: "Din ce am înțeles, este vorba despre întâlnirea din 2011 dintre Tony Blair și Mihai Răzvan Ungureanu și acordare titlu, cred că cei de la DNA investigheaza problema Tony Blair."

Deputatul a fost de părere că în dosar nu e vorba despre corupţie, iar instanţa supremă ar trebui "să modereze această superputere care este DNA". Pe timpul controlului judiciar, Victor Ponta trebuie să să se prezinte la sediul DNA - Serviciul Teritorial Ploieşti sau la sediile instanţelor de judecată, ori de câte ori este chemat. De asemenea, Ponta nu are voie să părăsească ţara, decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului, să nu se apropie de alte persoane menţionate în ordonanţă şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale. Ponta a anunţat că va contesta miercuri decizia procurorilor privind controlul judiciar.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook