Poporul român, solidar cu cel francezRomânii, solidari cu poporul francez! La Ambasada Franței din București a fost deschisă o carte de condoleanțe. Primul care a semnat în cartea de condoleanțe este președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a transmis și un mesaj pentru români după atentatul sângeros de la Nisa.

KLAUS IOHANNIS, președintele României "Veștile îngrozitoare ne-au marcat pe toți, tragedia lovește din nou Franța, o țară greu încercată în ultimul an și jumătate. Suntem în legătură cu autoritățile, pentru a ne asigura că cei doi români răniți primesc îngrijirea de care au nevoie. Acest flagel al terorismului nu va reuși să dezbine Europa în a lupta și a crede în valorile libertății și democrației."

Românii veniți la Ambasada Franței pentru a aduce un omagiu memoriei victimelor masacrului sunt marcați de atrocitatea atentatului și se arată îngrijorați de securitatea din Europa.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter "Cei care vor să își exprime condoleanțele și sprijinul pentru poporul francez, o pot face în cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Franței. De asemenea, a fost deschis și un registru de condoleanțe online pe site-ul ambasadei, unde au fost deja publicate mesahe trimise de autoritățile române, misiuni diplomatice sau simpli cetățeni."

Persoanele care doresc să transmită condoleanțe online își pot trimite mesajele pe adresa: presse.bucarest-amba@diplomatie.gouv.fr. Mesajele lor vor fi făcute publice ulterior. Totodată, Ambasada Franței anunță că drapelele franceze de pe teritoriul României sunt în bernă și le mulțumește tuturor celor care și-au exprimat ``condoleanțele și sprijinul pentru națiunea franceză, după atentatele teroriste care au avut loc la Nisa, pe 14 iulie 2016``.

VOX "Până când trebuie să moară oameni nevinovați? Până când?"


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook