Prăpăd făcut de furtuni în CapitalăCâteva ore de ploaie torenţială au făcut prăpăd în Capitală! Au fost inundate 25 de case, 33 de curţi şi grădini şi 16 beciuri şi subsoluri ale unor imobile, precum şi zeci de străzi. În Sectorul 4, traficul a fost paralizat în unele zone, unde apa depășea un metru. Mai mulţi copaci au căzut pe străzi, una dintre cele mai grave situații fiind pe Șoseaua Panduri, unde un arbore s-a prăbușit peste o țeavă de gaze care a fost fisurată. De asemenea, o schelă s-a prăbuşit peste mai multe autoturisme parcate. Din fericire, nu au existat victime. Zeci de polițiști au fost mobilizați pentru a dirija traficul, după ce canalele nu au mai făcut față precipitaţiilor, iar străzile s-au transformat în adevărate capcane pentru șoferi. În unele locuri apa ajungea până aproape de geamurile mașinilor. Mai multi conducători auto au rămas în drum, după ce s-au încumetat să treacă prin apă.

VOX șofer: "Am înţeles că e blocată toată porțiunea asta aici la parc. Și vă faceți curaj să treceţi? Nu riscăm, dacă e poliția aici și au blocat."

AMBIANȚĂ

Din cauza vântului, pe bulevardul Basarabia un copac a căzut pe un autoturism, însă nu au fost victime. Pompierii au primit zeci de solicitări după ce mai multe curți și locuinţe au fost inundate din cauza ploii torențiale.

DANIEL BĂLUȚĂ, primar, sector 4: "Canalizarile nu fac față! Colegii de la Apa Nova au scos capacele și au pus în acțiune, însă debitul pentru ceea ce suportă sistemul de canalizare a fost mult prea mare să facă față."

Numai în intervalul orar 22.00-23.00, pompierii de la ISU Bucureşti - Ilfov au primit peste 20 de solicitări de la oameni cărora ploaia torenţială le-a inundat locuinţele.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook