Prefectul de Sibiu dă vina pe ursul vitezomanNu numai la Galați sunt probleme în administrarea crizelor la nivel local! Un alt reprezentant al Executivului în teritoriu a încercat să justifice proasta coordonare și bâlbâiala autorităților soldată cu execuția ursului care a colindat prin Sibiu prin faptul că ”ursul se deplasa cu o viteză foarte mare”.

VASILE-CRISTIAN ROMAN, prefectul județului Sibiu ”Ideea a fost ca acest urs sa fie imobilizat prin tranchilizare. Din păcate, pentru noi acest urs se deplasa cu o viteză foarte mare. Practic, a traversat tot orașul. În tot timpul acesta, echipele de intervenție au fost după el. În final, situația a impus măsurile care s-au luat.”

Ursul care a fost omorât miercuri, la Sibiu, a fost impuscat prima data cu tranchilizant, dar fără succes. După o jumătate de oră, un vânător chemat în ajutor de polițisti a împușcat mortal animalul aflat în curtea unei fabrici de mobilă. Incidentul i-a indignat pe sibieni! Oamenii au hotărât să organizeze un marș de protest și cer demisia celor care au gestionat criza.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook