Prelevare de organe salvatoare de vieți, la spitalul din Moinești10 bolnavi primesc o nouă șansă la viață, după o prelevare multiplă de organe la spitalul din Moinești! Familia unei paciente de 47 de ani, aflata în moarte clinică, a fost de acord ca medicii să preleveze aproape toate organele femeii. La intervenția-maraton au participat 40 de medici, români și olandezi.

MARIUS LIVIU MATEI, specialist chirurgie cardio-vasculară "Noi am prelevat cordul, în același timp se prelevează plămânii de către o echipă din Olanda, ficatul și rinichii ajung la București și Iași."

ANDREI NICA, responsabil țesut, Spitalul Colentina "Pielea recoltată, osul si tendonul vor pleca la Bucuresti, pielea la Grigore Alexandrescu, iar osul si tendonul la Spitalul Colentina, la banca de țesut."

Cel putin 10 vieți vor fi salvate.

ADRIAN COTÂRLEȚ, manager, Spitalul Moinești "Cu un ochi râdem, ca să spun asa, ajutând peste 10 bolnavi. Cu un altul plângem și deplângem soarta unei femei de 47 de ani dintr-o comună învecinată Moineștiului."

Operația de prelevare multiplă de organe a durat peste șapte ore.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook