Prima explicație a lui Tăriceanu, în scandalul tratamentului preferențial de la Permise AutoȘeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a dat, aseară, pentru prima dată explicaţii, referitor la scandalul privind tratamentul preferențial de care ar fi beneficiat la Permise Auto. Explicațiile vin la cinci zile după ce a fost filmat când intra prin spatele clădirii Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor, ocolind o coadă de circa 1.000 de persoane, când a fost să-şi reînnoiască permisul de conducere. El a spus că a vorbit să intre la începutul programului, astfel încât să nu facă un gest ostentativ trecând prin faţă şi că astfel de lucruri încearcă să le gestioneze cât mai discret posibil. A explicat, de asemenea, că funcţia sa implică rezolvarea problemelor poporului, nu statul la coadă. La Permise Auto, șeful Senatului a fost aşteptat de reprezentanţi ai instituţiei care l-au condus în clădire şi i-au făcut procedurile pentru eliberarea documentului. În tot acest timp, în care Tăriceanu a completat documentele şi a făcut fotografia pentru noul permis, cetățenii nu a avut permisiunea să intre în clădire chiar dacă, oficial, instituția avea program de lucru cu publicul. Călin Popescu Tăriceanu a spus că nu face abuz de funcţia sa şi că, de când ocupă funcţii publice, nu îşi aminteşte să fi folosit antemergător deşi are dreptul legal. De asemenea, el a spus că îşi face cumpărăturile singur pentru gospodărie, dar, când este vorba despre deplasări, se ocupă cabinetul său şi angajaţii SPP de rezervarea cazării a biletelor. Scandalul ”Tăriceanu sare coada” a izbucnit în momentul în care avocatul Elenina Nicuţ a făcut un denunț la D.N.A. împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu pentru infracţiunea de folosirea influenţei din funcţia de preşedinte de partid în scopul obţinerii de foloase necuvenite. La ora actuală, la Permise Auto sunt mai multe anchete în desfășurare.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook