Prima probă scrisă, în sesiunea de toamnă a bacalaureatuluiEmoții la examenul de bacalaureat, sesiunea de toamnă! Candidații au susținut astăzi prima probă scrisă, cea la Limba și Literatura Română. Marți urmează proba scrisă la limba și literatura maternă, iar miercuri proba obligatorie a profilului, la disciplinele Istorie sau Matematică. Vineri candidații vor susține proba la alegere a profilului și specializării, la una dintre disciplinele Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică și argumentare, Sociologie și Psihologie. Primele rezultate vor fi afișate în 29 august, până la ora 16.00 și în aceeași zi, până la ora 20.00, pot fi depuse contestațiile. După soluționarea contestațiilor, rezultatele finale vor fi afișate în 1 septembrie. A doua sesiune a examenului de Bacalaureat a început în 16 august, cu probele orale și de competențe. Pentru susținerea examenului în a doua sesiune s-au înscris 42.261 de candidați. În prima sesiune a examenului de Bacalaurat au fost declarați respinși 41.037 de candidați, din toate promoțiile.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook