Prima slujbă la Catedrala Mânturii Neamului!Moment marcant în Dealul Arsenalului! A fost oficiată prima slujbă la Catedrala Mântuirii Neamului, oficiată chiar de Patriarhul Daniel. Mii de oameni au asistat la ceremonia religioasă.

VOX "Sper cât mai curând să fie gata, să venim la sfințire. A fost o slujbă dumnezeiască! Eu nu cred că cineva dintre noi va uita aceste momente minunate."

VOX "- Cum vi se pare? - Mare, frumoasă. - Nu prea sunt bani să se termine. - Cu ajutorul Bunului Dumnezeu!"

VOX "În interior nu s-a finalizat nimic. Se dorește ca la 1 decembrie 2018 să fie sfințit altarul Catedralei Naționale. (...) În jurul catedralei vor fi 4 clădiri adiacente, centru servicii medicale pentru persoanele defavorizate, centru de conferințe, pentru pelerini, un muzeu al creștinismului. Până acum, s-a cheltuit, din suma necesară de 80 milioane, 50 milioane."

La slujbă au fost prezenți credincioși veniți din toate colțurile țării. Construcţia Catedralei a fost începută în anul 2007 şi se preconizează finalizarea lucrărilor peste circa un an și jumătate. În ultima perioadă, Patriarhia Română a cerut ajutor financiar primariilor din Capitală pentru continuarea lucrărilor de construcție. Primăria Capitalei a alocat deja 15 milioane de lei în acest scop.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook