Procesul de votare din 11 decembrie ar putea fi supravegheat audio-videoSe apropie alegerile parlamentare iar guvernanţii iau măsuri de siguranţă! Pentru scrutinul din 11 decembrie, procesul de votare ar putea fi supravegheat audio-video, se arată în proiectul Hotărârii de Guvern privind stabilirea măsurilor tehnice necesare bunei organizări și desfășurări a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2016. Potrivit proiectului, de înregistrarea audio-video se va ocupa operatorul de calculator al biroului electoral al secției de vot. Vor fi înregistrare, neîntrerupt, procedurile realizate de la încheierea votării și până la părăsirea localului secției de vot de către membrii biroului electoral al secției de votare. În acest fel, organismele electorale pot verifica mai ușor dacă votul este fraudat sau nu. Persoana care va înregistra procedura electorală nu va avea voie să realizeze copii ale acesteia și i se va interzice să permită accesul altor persoane la înregistrare. Înregistrările vor ajunge ulterior la Serviciului de Telecomunicații Speciale, care le va păstra pe o perioadă de trei luni. STS va fi, astfel, singura instituție abilitată să copieze înregistrările și la împlinirea termenul de trei luni să le distrugă. Ministrul de Interne, Dragoș Tudorache, le-a transmis, azi, prefecților că obiectivul organizării procesului electoral este acela de a avea cele mai puțin contestate alegeri. De asemenea, el a cerut respectarea întocmai a termenelor din calendarul electoral.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook