Raed Arafat și Valentin Mircea, replici dure după cutremurCutremurul de ieri noapte a stârnit și schimburi de replici la nivel înalt. Șeful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, a comentat dur pe Facebook, modul în care s-au comportat instituțiile statului din punctul de vedere al comunicării în cazul cutremurului. El a afirmat că nu și-au făcut treaba corespunzător, la fel ca și posturile de televiziune care difuzau reluări și nu au liniștit populația. În replică secretarul de stat Raed Arafat a precizat că afirmațiile lui Valentin Mircea sunt de-a dreptul periculoase. Arafat a spus că este îngrijorat și că nu a înțeles afirmațiile conform cărora oamenii nu ar trebui să se bazeze pe instituțiile statului român în cazul unui mare cutremur. Medicul a precizat că nu se poate spune că autoritățile au eșuat, deoarece nu a fost nevoie de nicio intervenție în cazul seismului din noaptea de vineri spre sâmbătă. După schimbul de replici dintre cei doi, a venit și reacția Guvernului. Potrivit purtătorului de cuvânt, Liviu Iolu, Executivul se dezice de afirmațiile lui Valentin Mircea și precizează că acesta a vorbit în nume personal.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook