Razie în pieţele din sectorul 4Tone de fructe, legume, carne şi brânzeturi fără acte de provenienţă sau depozitate necorespunzator. Neregulile au fost descoperite de poliţistii şi inspectorii de la Protecţia Consumatorului si Direcţia Sanitar Veterinară la un control în cea mai mare piaţă din sectorul 4 al capitalei.

AMBIANTA
"Am luat amenzi şi am supravieţuit. Aici în magazin au fost şobolani, am băgat bani si acum ce sa vezi. Domle stii ceva, aveţi acte acolo!"

Imediat ce autoritatile si-au facut apariţia, pieţarii au acoperit produsele şi le-au abandonat pe tarabe. Poliţiştii au dat mai multe amenzi celor care nu aveau acte de provenienţă pentru marfa expusă, iar tone de alimente au fost confiscate şi încărcate în dubele de poliţie.

AMBIANTA
"Amenda 5.000 lei. In 48 ore aveţi termen de achitat jumatate din minimul amenzii"

AMBIANTA
"Doamna deci astea le retrageţi de la comercializare până le etichetaţi corespunzător"

CRISTIAN ZĂRESCU -consilier primar sector 4

"Am vrut să ne asigurăm că într-una din cele mai mari pieţe din sextorul 4 comerţul se desfăşoară în condiţii bune. Din păcate comercianţii au apelat la această metodă veche pe care o ştiam, şi anume să fugă şi să-şi abandoneze marfa.”

AMBIANTA

"Nu aveti voie cu aşa ceva. Nu poate fi igienizat, trebuie din inox."

Ouale, brânza şi carnea confiscate vor fi distruse, iar legumele şi fructele vor fi donate la centrele pentru bătrâni din sectorul 4.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook