Reacțiile populației la cutremurMișcarea telurică produsă în miez de noapte i-a speriat pe oamenii care nu dormeau la acea oră și i-a trezit din somn pe cei mai sensibili la mișcări și zgomote. Reprezentanții serviciilor de ambulanță spun, însă, că solicitările s-au încadrat în limite normale. La București, de exemplu, au fost înregistrate doar cinci apeluri pentru atacuri de panică. Unii au trecut, însă, cu ușurință peste momentul de tensiune.

VOX "- Am simțit ca s-a mișcat masa, după, mi-a zis barmanul. - Lumea în bar s-a
panicat? - Nu, am crezut că a fost la mișto când au zis că e cutremur."

VOX "- Nu eram aici, eram acasă. - Și acasă cum a fost? - S-a mișcat șifonierul și lustra puțin mai tare. - Ai tăi s-au speriat? Cu cine mai erai în casă? - Eram 6 copii mici și 5 adulti. "

La Iași reprezentanții ISU spun că au primit câteva apeluri din partea unor
persoane care au intrat în panică. În timpul cutremurului, de pe o clădire situată în centrul orașului s-au desprins bucăți de tencuială care au căzut pe trotuar. La Buzău, un bărbat a făcut un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

VOX "Nu am mai simțit un cutremur așa mare de acum 3 ani."

VOX "- Cum s-a simțit în seara asta la dumneavoastră în magazin? - Foarte tare! Au zburat țigările din magazin pe jos!"

Vei care mergeau pe stradă la acea oră au resimțit și ei mișcarea telurică.

VOX "- Au bubuit porțile, casele și... - Dar, s-a simțit în timp ce mergeați, nu? - Da! Povesteam și a început cutremurul. - V-ați speriat? - Puțin!"

Mulți locuitori din capitala bulgară Sofia spun că au fost treziți din somn de
cutremur. La Ruse, oamenii au ieșit în stradă, panicați.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook