Regulile de obținere a permisului de conducere ar putea fi schimbateRegulile de obținere a permisului de conducere ar putea fi schimbate. Șoferii care încalcă în mod repetat legea vor da din nou, examenul scris dacă vor să-și recupereze permisul. Guvernul intenționează să modifice legea pentru a-i educa pe conducătorii auto și pentru a reduce numărul accidentelor rutiere. Cei care vor să obțină carnetul auto se vor putea înscrie la școală numai dacă au absolvit 10 clase. Toate aceste norme vor face parte din legislația rutieră care se va modifica odată cu adoptarea Strategiei Naționale de Siguranță Rutieră.

MIHNEA URS, reporter: "Din acelaşi document mai aflăm că maşinile care au fost implicate în accidente nu vor mai avea voie să circule dacă nu vor efectua o nouă inspecţie tehnică. De asemenea, şcolile de şoferi îşi vor putea prelungi autorizaţia doar dacă minimum 50% dintre candidaţii au promovat examenul."

Noua strategie de creștere a siguranței rutiere prevede și ca șoferii prinși de mai multe ori băuți la volan să facă teste medicale care să stabilească dacă sunt dependenți de alcool. După ce se vindecă, ei își pot primi permisul inapoi.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook