Salvamari ignorați de turiștiSalvamari ignorați de turiști. Chiar dacă în sudul litoralului a fost arborat steagul roșu, care interzice complet scăldatul, oamenii nu iau în seamă avertismentele și se aventurează în valuri. Salvamarii spun că din cauza vântului și a curenților extrem de puternici unele zone pot fi foarte periculoase, chiar și pentru un înotător profesionist. Numai în ultimele zile au murit patru oameni, printre care și doi adolescenți.

VOX salvamar: " Vă ascultă turiștii? Nu prea ascultă, nu prea ascultă. Noi ne facem datoria și încercăm pe cât posibil să îi conștientizăm că trebuie să respecte niște reguli."

Nici moartea semenilor și nici steagul roșu nu i-au speriat pe oameni. Aceștia s-au aventurat nepăsători în mare.

VOX: "Am dat bani să vin să mă simt bine, nu să-mi facă ei reguli pe plajă, doamnă."

VOX: "Vă simțiți în pericol? Da. Consider că trebuie să ne păzim singuri pielea, nu ne punem baza în salvamari."

Inconştienţi, doi tineri s-au urcat pe un skijet și au pornit în larg. Au fost răsturnați de un val și niciunul nu a reușit să urce înapoi pe skijet.

AMBIANȚĂ se aud fluierături, zice un om pe fundal doamne ferește

Din fericire, salvamarii au intervenit la timp și i-au salvat pe cei doi tineri.

VOX salvamar: "Din cauza valurilor, neștiind probabil să meargă cum trebuie, a venit valul dintr-o parte și i-a răsturnat."

Steagul roșu va rămâne în continuare arborat, pentru că meteorologii au anunțat vânt puternic în sudul litoralului, până vineri.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook