Salvat din colţii câinilorUn pescar amator a salvat un pui de căprioară din colții câinilor! S-a întâmplat la Săcel, în judetul Sibiu, unde omul l-a găsit mai mult mort decât viu. Căpriorul a fost încolțit de o haită de câini și doar o minune a făcut ca pescarul să treaca prin acea zonă și să auda totul. L-a luat acasă, iar după două săptămâni, puiul s-a refăcut complet și a fost dus la Gradina Zoologică, unde se bucura de toata atenția îngrijitorilor.

VOX: "A fost salvat de niște binevoitori de la moarte, dar datorită faptului că nu aveau condiții, am fost solicitat pentru a oferi condiții mai bune și o șansă la viața puiului de căprioară."

Acum, puiul de căprioara este cel mai jucăus locuitor de la Zoo. Și-a făcut deja prieteni: o altă căprioară și câțiva iepuri.

VOX: "Are și prieteni și totdeauna când vin, că noi suntem de la Timișoara, întotdeauna venim și admiram ceea ce fac acești oameni minunați."

Căpriorul va primi în curând și un nume.

VOX: "Putem să-i spunem inițial Bambi, numai că vom lansa întrebarea pe facebook, adresata copilașilor, ce nume doriți să poarte noul locatar al gradinei zoologice de la Sibiu."

Puiul de căprioară a fost cazat într-un spațiu de câteva sute de metri pătrați.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook