Şase adolescenţi au fost surprinşi în timp ce furau o maşină, la VasluiJaf în toiul nopții, la Vaslui! Şase adolescenţi au fost surprinşi în timp ce furau o maşină, chiar din centrul oraşului. Deşi nu au reuşit din prima, nu s-au dat bătuţi. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere montate în zonă. În imagini se observă cum doi dintre ei au rămas să supravegheze zona, iar ceilalți au urcat în maşină şi au încercat să o pornească. Maşina nu a pornit, iar adolescenţii au plecat. După o jumătate de oră, au revenit, şi în cele din urmă au reuşit să pună autoturismul în mişcare. La scurt timp, au abandonat vehiculul. Acum, adolescenţii vor trebui să dea socoteală poliţiştilor pentru fapta lor.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook