Scandal cu poliţie la spitalCirc la spitalul din Tulcea! Mai mulţi romi au fost evacuaţi de agenţii de pază, din cauza gălăgiei pe care au făcut-o pe holurile unităţii medicale. Ei veniseră la un adolescent de 15 ani care a încercat să se spânzure în arestul Poliţiei.

AMBIANTA scandal cu politia, e harmalaie,

Ajunşi la spital, zeci de romi au vrut să îl vadă pe băiatul aflat în comă. Ei s-au certat ca la uşa cortului cu poliţiştii.

AMBIANTA familia se cearta cu politia
"Nu pot sa intru să-l vad? Nu pot să trec peste decizie. Pai cum? Acolo este....este un medic. Da, ştiu, un medic. Nu poate să intre oricine acolo de câte ori are chef."

Poliţiştii au reuşit cu greu să-i îndepărteze pe romi de intrarea în spital.

AMBIANTA familia gonita de politie

În timp ce autorităţile declară că adolescentul de 15 ani a încercat să se sinucidă în celulă, acolo unde era arestat preventiv alături de fratele lui de 17 ani, pentru furt, familia susţine că, de fapt, băiatul ar fi fost bătut.

vox 

"Aruncă vina pe copil că s-a spânzurat, chestii de genul. Copilul e bătut, copilul e bătut numai în cap."

vox
"Cine l-a bătut? Poliţia. L-a bătut, nu ştim. I-a dat în cap."

Parchetul a început o anchetă, iar şefii din poliţie au cerut un control intern.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook