Scandal între patronul unui restaurant și un clan de interlopi din ConstanțaMoment de groază, pentru patronul unui restaurant din Constanța! Angajații localului au găsit o coroană mortuară cu un ferpar cu mesaj de condoleanțe, chiar la intrarea în local. Angajații s-au îngrozit când au găsit coroana mortuară la ușa restaurantului și l-au chemat imediat pe patron, care a alertat poliția.

AMBIANȚĂ "M-a sunat telefonic. Eu dormeam. Vezi că e o coroană în față la tine, care scrie, cu ce scria pe ea, condoleanțe și toate alea."

Afaceristul crede că mesajul macabru vine de la pe un clan de interlopi din oraș. Asta și din cauză că, zilele trecute, acesta a avut o altercație cu indivizii din acest clan și, la momentul respectiv, cearta a degenarat în bătăie. Conflictul mocnește, însă, de mult timp.

VOX "Primesc amenințări de cel puțin 10 ani de zile. Eu, familia mea. Sunt cei din clanul ”Piața Chiliei”. Am avut în trecut ceva probleme cu ei, am încercat să le rezolv. Am avut niște datorii la ei."

VOX "Asta s-a pus de la ei, ca să fie o înscenare, așa, ca să zică ei că ei sunt oameni curați, nevinovați. A început să mă toace până a început și lumea să țipe, lăsați-l, că-l omoară. Eu unul singur, nu m-a ajutat nimeni acolo."

Anchetatorii au întocmit dosar penal în acest caz.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook