Spectacol inedit în CapitalăClădirea Ateneului, scăldată în lumină şi culoare! Faţada celebrului lăcaş de cultură a fost schimbată pentru prima dată în istorie într-un video mapping. După finala de pian a Concursul Enescu 2016, imagini tridimensionale complexe au personalizat și reinterpretat clădirea printr-un spectacol surprinzător, inspirat de muyica lui George Enescu.

VOX organizator: "Este prima oară când se face video mapping pe Ateneu și prima oară când concursul Enescu face un astfel de eveniment. Ideea a pornit de la tema de campanie și de concurs, "Trăiește-ți visul". Am vrut să arătăm forța visurilor noastre."

Sute de oameni s-au bucurat de spectacolul de lumini.

VOX: "Mi-a plăcut și citatul și faptul că lucruri spuse în trecut vin în același plan cu tehnologia de astăzi, de ultimă generație. Mai ales că citatele, vorbele din trecut, se potrivesc foarte bine."

VOX SUBTITRAT: "Bucureștiul ar putea fi numit Capitala Culturală a Europei pentru că sunt foarte multe festivaluri, iar nivelul muzicii este foarte înalt."

VOX: "Mi-a plăcut acel citat cu trăiește-ți visul. Mi-au plăcut și culorile, imaginile, foarte draguț."

Finala Secțiunii Pian a Concursului Internațional George Enescu a fost câștigată de Victoria Vassilenko, din Bulgaria, iar pe locurile doi și trei s-au clasat tineri pianişti din Japonia și Chile.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook