Sute de contestații, după concursul directorilor de școliAproape 300 de contestaţii au fost înregistrate la proba de interviu a concursului de directori în învăţământul preuniversitar. Potrivit Ministerului Educaţiei, cele mai multe contestaţii au fost depuse în judeţele Dolj (30) şi Timiş (23), respectiv în Capitală (25). În judeţele Tulcea, Ialomiţa, Giurgiu şi Călăraşi proba nu a fost contestată. Până la 9 decembrie va avea loc soluţionarea contestaţiilor şi afişarea rezultatelor finale. Sunt declaraţi "admişi” candidaţii care au realizat un punctaj de cel puţin 35 de puncte pentru fiecare probă şi un punctaj total de cel puţin 105 puncte, prin cumularea punctajelor celor trei probe de concurs. În cazul egalitatii de punctaj, este declarat "promovat" candidatul care a realizat cel mai mare punctaj la proba scrisă. Evaluarea contestaţiilor va fi făcută de o comisie din alt judeţ decât cel în care a fost susţinută proba, pentru a asigura obiectivitatea evaluării. Din comisiile de evaluare, constituite la nivel judeţean, respectiv la nivelul Capitalei, nu pot face parte membri ai comisiilor de concurs. Ultima etapă a concursului - validarea în consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar a rezultatelor finale şi transmiterea acestora la minister - va avea loc 16 decembrie.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Suflete tradate
Drama

Suflete tradate

“Suflete tradate” spune povestea fascinanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, complet diferite una de cealalta, care, in urma casatoriei, locuiesc in aceeasi casa, impreuna cu familia extinsa.

vezi detalii
Dragoste sub clar de luna
Drama

Dragoste sub clar de luna

„Love in the Moonlight” spune imposibila poveste de dragoste dintre prințul Lee Yeong și Hong Raon, unul dintre eunucii săi.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook