Târgul internațional BIFE-SIM 2016 și-a deschis porțileBIFE-SIM 2016, cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România și-a deschis porțile! Peste 300 de companii românești și internaționale prezintă cele mai noi tendinţe în domeniu, diferite stiluri de mobilier, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, până cel combinat cu sticlă sau piele, sau chiar pictat manual. Producătorii români și importatorii își prezintă produsele și serviciile în șapte pavilioane expoziționale, timp de cinci zile. De la uși de interior și exterior, mobilă pentru dormitor sau bucătărie și canapele de calitate superioară, toate acestea se regăsesc în cadrul târgului BIFE-SIM.

DANIEL POPA, manager produs

Organizat de Romexpo, Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camera de Comerț și Industrie a României, BIFE-SIM este un festival al mobilierului lucrat cu rafinament și bun-gust, dar și o platformă de interconectare a producătorilor autohtoni și internaționali de mobilă, accesorii şi echipamente, în sensul dezvoltării relațiilor de parteneriat, precum și creșterii pieței de desfacere. Anul acesta sunt așteptați peste 22.000 de vizitatori. Târgul se va desfăşura până duminică, 18 septembrie.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook