Tichetele de masă vor putea creşte până la valoarea de 15 leiTichetele de masă ar putea fi mai valoroase. Camera Deputaţilor a adoptat în calitate de for decizional, legea privind modificarea valorii tichetelor de masă. Acestea vor putea ajunge la suma de maximum 15 lei, faţă de 9,57 lei, cât este în prezent. Legea a fost iniţiată de parlamentari din PSD, PNL, UDMR şi din grupul minorităţilor. În forma iniţială, proiectul prevedea o creştere a valorii nominale a tichetelor de masă la 12 lei. Ulterior comisiile din Camera Deputaţilor au adoptat un amendament propus de PNL potrivit căruia suma maximă să devină 15 lei. Reprezentanţii Guvernului au spus că Executivul nu susţine acest proiect. În valoare de 9,57 lei, tichetele de masă din România au printre cele mai mici valori din Uniunea Europeană. Legea va merge la preşedinte pentru promulgare. 


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook